joi, 28 martie, 2024

Serban Copot, mesaj dupa moartea tatalui sau: “Pretuiti-va parintii cat ii aveti aproape” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Momente foarte grele pentru Serban Copot. Acum cateva zile, tatal sau a incetat din viata, iar o astfel de tragedie lasa rani nevazute care nu se vor vindeca niciodata. 

Serban a postat in mediul online un mesaj in care scrie, emotionat, despre faptul ca a ramas fara tatal sau si despre iubirea fata de parinti.

„Suntem 4 frati. Eu sunt cel mai mic. 4 copii crescuti cu drag de parinti. Saptamana asta ne-am luat ramas bun de la tata. Mi-a fost tare greu, dar mi-am reamintit cat de mult ma mandresc cu familia mea. Ii iubesc si ii voi iubi etern. Pretuiti-va parintii cat ii aveti aproape. Noi o mai avem doar pe mama. P.S. Am stat offline pentru ca asa am considerat eu ca trebuie sa fac. Am primit sute de mesaje in urma scaparii in presa a acestui necaz care mi-a lovit familia. Va multumesc mult pentru mesajele de incurajare! #familie?‍?‍?‍?,”, a transmis Serban Copot pe pagina sa de socializare.

Serban Copot, amintiri despre Animal X

Serban Copot, liderul trupei Animal X, a povestit pentru CANCAN.ro motivul pentru care in 2010 trupa s-a destramat. In prezent, formatia este reintregita, insa fara Soparla, despre care nimeni nu mai stie nimic.

Animal X a fost si este o trupa pe buzele tuturor, dessi in ultimii ani nu au mai lansat vreun single. Serban Copot da vina pe radiouri, din cauza carora a parasit trupa si Alexandru Salaman, cunoscut drept Soparla.

”Noi ne vedem de cel putin patru ori pe saptamana. Singurul cu care nu am vorbit este Soparla, care a plecat din 2010 din trupa. De anul trecut in ianuarie si-a schimbat numarul de telefon. Scandalurile pe care le-a avut nu face nimanui cinste, nu vreau sa comentez. A plecat din trupa din cauza unei dezamagiri. Din paretea noastra, a lui, a tuturor. Nu a mai vrut sa stea sa se umileasca pe la radiouri sa fie difuzat. Noi am crezut in steaua noasta si pentru ca am avut un capital foarte puternic de imagine ne-am gandit ca va functiona, insa radiourile ne-au suntat, iar lucrul asta ne-a afectat, iar el este cel care a cedat.”, a declarat Serban Copot.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img