marți, 16 aprilie, 2024

Serena Williams o UMILEȘTE pe Simona Halep! Mesaj după finala de la Australian Open: ‘Atat de minunat, atat de fericită. Sunt acelea lacrimi? Yup, sunt.’

Distribuie:

Publicat:

Fostul lider WTA, Serena Williams, câştigătoarea ediţiei trecute a Australian Open, a felicitat-o pe prietena sa, Caroline Wozniacki, pentru primul ei grand slam din carieră. E primul mesaj pe care Serena îl transmite unei jucătoare care a ajuns lider mondial, după ce ea a rămas însărcinată. Deși Simona Halep se lăuda că are o relație bună cu Serena, americanca nu i-a trimis niciodată vreun mesaj de felicitare. Cei care nu o apreciază pe Halep, cataloghează acest mesaj o nouă umilință pentru româncă.

"Am fost prea agitată să urmăresc (n.r. – finala), dar m-am trezit cu Wozniacki noul număr 1 mondial şi campioană la AusOpen. Atât de minunat, atât de fericită. Sunt acelea lacrimi? Yup, sunt. De anul trecut până azi, sunt atât de mândră de prietena mea, atât de mândră. Chiar nu mai pot dormi acum", a scris Williams.

Americanca Shelby Rogers, locul 67 WTA, le-a mulţumit finalistelor AusOpen, Simona Halep şi Caroline Wozniacki, pentru buna propagandă făcută tenisului feminin în meciul de sâmbătă.

"Cât de bun a fost acest meci! Tenisul feminin ţinând pe toată lumea cu sufletul al gură. Felicitări, amândurora!. Vă mulţumesc că ne reprezentaţi în acest mod remarcabil pe teren şi în afara lui. Ce turneu!", a scris Rogers, pe Twitter.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img