sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Serena Williams s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa o victorie categorica! Urmeaza confruntarea-soc cu Maria Sharapova.

Distribuie:

Publicat:

Serena Williams continua forma buna de la editia din acest an aRoland Garros. Americanca de 36 de ani a legat a treia victorie consecutiva, invingand-o in minimum de seturi pe nemtoaica Julia Goerges, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc. 

Serena a facut 3 meciuri convingatoare pana acum la Roland Garros, in ciuda faptului ca nu mai jucase pe zgura de doi ani!

Americanca a expediat-o cu multa usurinta pe Julia Gorges, 6-3, 6-4, si va juca in optimi in fata Mariei Sharapova, apriga sa rivala. 

MARIA SHARAPOVA, 14 ANI FARA VICTORIE
Rivalitatea Serena – Sharapova e una exploziva, acestea fiind jucatoarele care au dominat in mare masura tenisul feminin in acest secol. Serena o conduce pe Sharapova cu 19-2 in raportul meciurilor directe, ultima victorie a Mariei datand din 2004!

De atunci, Serena a castigat toate cele 18 meciuri jucate impotriva rusoaicei, majoritatea acestora fiind batalii epice pe marile arene ale lumii. 

Ultimul meci direct s-a jucat in ianuarie 2016, in sferturi la Australian Open, cand Serena a castigat cu 6-4, 6-1. La Roland Garros, Serena Williams si Maria Sharapova s-au intalnit o singura data: in finala din 2013, cand Serena a castigat, de asemenea, in doua seturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img