miercuri, 24 aprilie, 2024

Sergio Ramos o să fie suspendat două etape și ratează un meci important pentru echipa sa

Distribuie:

Publicat:

Forul european îl acuză pe spaniolul Sergio Ramos că ”a luat intenționat cartonaș galben” la meciul din tur cu Ajax (2-1 pentru madrileni), pentru a sta la returul cu olandezii și a putea juca fără griji în ”sferturi”, relatează gsp.ro.

 

Inițial, imediat după meciul de la Amsterdam, Sergio Ramos i-a mărturisit unui jurnalist la zona mixtă: "Văzând rezultatul, te-aș minți dacă ți-aș spune că n-am făcut-o intenționat. Asta nu înseamnă că mi-am subestimat adversarul, nici că sunt convins că ne-am calificat deja. Dar în fotbal trebuie să iei decizii dificile".

Era minutul 89, când căpitanul lui Real l-a faultat pe Dolberg la mijlocul terenului. La 2-1 pentru blancos, forțase un avertisment. Voia să fie suspendat la retur pentru a se putea concentra la "sferturi". Ulterior, a dezmințit ce a declarat la sfârșitul partidei, însă era prea târziu.

Marți seară, UEFA l-a acuzat oficial pe Ramos că "a luat intenționat cartonaș galben", indicând articolul 15, ca în cazurile lui Kondogbia (Valencia) și Corona (Porto). Ambii au fost suspendați două meciuri. Stoperul spaniol va primi mâine aceeași pedeapsă și va rata nu doar manșa secundă cu Ajax, ci și turul din "sferturi".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img