vineri, 26 aprilie, 2024

Sfarsit tragic pentru un tehnician din Bunesti-Averesti

Distribuie:

Publicat:

Sfarsit tragic pentru un barbat de aproximativ 50 de ani din comuna Bunesti-Averesti, judetul Vaslui. Acesta a fost descoperit in spatiul unde locuia, decedat de aproximativ o saptamana. Cel care a facut macabra descoperire a fost un medic veterinar, alertat de sora decedatului ca nu reuseste de cateva zile sa ia legatura cu el. Pentru a intra in locuinta, barbatul a fost nevoit sa sparga usa, aceasta fiind incuiata pe inauntru, iar cheia se afla in usa. Dupa ce a patruns in spatiu, medicul veterinar a ramas socat. L-a gasit pe barbat decedat pe pat intr-o balta de sange cu plaga in jurul gatului. Imediat, autoritatile au demarat o ancheta si au efectuat cercetari la fata locului.

Conform surselor bzv.ro, barbatul decedat s-ar fi lovit in zona gatului prin casa, aflat in stare de ebrietate si mai apoi s-a pus in pat, infasurandu-si plapuma in jurul sau. Din nefericire a pierdut mult sange si intr-un final a murit.

Corpul barbatului a fost transportat la sediul IML unde se va efectua autopsia pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img