vineri, 19 aprilie, 2024

Sfasietor. Iubita lui Bogdan Marghiol a postat ultima poza cu ei, inainte ca tanarul de 20 de ani sa moara – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Iubita lui Bogdan Marghiol si rudele lui sunt ingenuncheate de durerea aparuta dupa moartea sa, iar in aceasta dupa-amiaza, Elis a postat pe o retea de socializare ultima poza facuta cu el inainte sa isi dea ultima suflare. Imaginea a fost insotita de un mesaj sfasietor.

Cum arata Bogdan Marghiol in ultima poza facuta inainte sa moara

Elis, iubita lui Bogdan Marghiol, nu isi vede viata fara cel care s-a stins in timpul luptei cu o maladie nemiloasa. Cancerul s-a extins si i-a afectat plamanii tanarului, iar dupa chimioterapie, inima lui s-a oprit pentru totdeauna. Partenera lui de viata a facut publica ultima fotografie pe care a realizat-o impreuna cu acesta, inainte sa paraseasca aceasta lume… imaginea este alb-negru si, dupa cum se poate observa, tanarul de 20 de ani avea o stare buna de spirit.

Ultima noastra poza impreuna, ultimul nostru dialog, ultima imbratisare, ultimul sarut. De ce se intampla asta? De ce Dumnezeu mi te-a luat acum? De ce nu am putut sa ne traim viata ca doi oameni normali? De ce aceasta boala te-a ales fix pe tine ? De ce? Nu mai au rost cuvintele, trupul simt ca imi arde pe interior, simt ca ai luat o parte din mine cu tine acolo sus. Te rog sa nu fii suparat pe mine,nu am avut putere sa te salvez! Dumnezeu a vrut sa fie asa, si sa ia langa El un om puternic si bun ca tine. Nu te voi uita niciodata si stiu ca intr-o zi ne vom revedea, ingerul meu pazitor! Te iubesc si te voi iubi enorm!

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img