miercuri, 27 martie, 2024

Sfaturi de slabit de la foste grasute

Distribuie:

Publicat:

Femeile ambitioase care au reusit sa slabeasca zeci de kilograme prin sport sidieta sunt adevarate modele, demne de urmat. Iata ce sfaturi ofera celor care vor sa le urmeze exemplul:

Nu sari peste micul dejun

Daca organismul tau nu primeste de diminieata nutrientii de care are nevoie, ti se va face mult mai foame la pranz si seara si vei ajunge sa mananci mai multe calorii decat ai nevoie.

Concentreaza-te asupra prezentului si nu la obiectivul final

Da, este important sa ai un obiectiv si o limita de timp in care sa-l atingi, pe acela doar trebuie sa-l stabilesti si sa-l ai in vedere. Este mult mai important sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le simti si le faci zi de zi ca sa iti atingi telul.

Nu manca inainte de culcare

Oamenii de stiinta au descoperit ca este o strategie buna sa nu mananci inainte de culcare. Adica, dupa sapte seara deja nu ar mai trebui sa te gandesti la mancare ori, daca iti este foarte foame, mananca doar ceva usor si fara calorii.

Opteaza pentru mai multe proteine

Proteinele sunt necesare ca sa nu pierzi din masa musculara – dar sa poti arde grasimi. Alege sa mananci mai multe proteine, iar cele mai bune alimente sunt chiar cele gatite de tine. Gateste in cantitati mai mari, ca sa poti manca sanatos o saptamana intreaga.

Ce faci cu pofta de dulce

Este normal sa mai ai pofte, mai ales daca prea mult timp ai fost obisnuita intr-un anume fel. Este in regula sa mai mananci si ceva dulce

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img