joi, 25 aprilie, 2024

Sfaturi referitoare la bănci care nu lucrează cu biroul de credit 

Distribuie:

Publicat:

Cel mai bun credit pentru dvs. va depinde de nevoile dvs. personale și de situația dvs. financiară. De exemplu, dacă doriți să vă luați un credit, ar fi bine să luați în considerare obținerea unui card de credit garantat. Dar dacă aveți multe cheltuieli care urmează să apară – cum ar fi facturile de școlarizare sau o nouă chirie – veți avea nevoie de un card negarantat care oferă condiții mai favorabile.

Dacă nu știți de unde să începeți, nu vă faceți griji! În acest articol, vom explora tot ceea ce trebuie să știți despre diferitele tipuri de carduri de credit și ce factori să luați în considerare înainte de a aplica, astfel încât să puteți obține cea mai bună ofertă posibilă pentru unul dintre ele.

Sfaturi pentru a obține cea mai bună ofertă de leasing

– Faceți comparații pentru mai multe oferte – Companiile de leasing sunt în afaceri pentru a face bani, așa că asigurați-vă că faceți cumpărături pentru cea mai bună ofertă de leasing înainte de a semna pe linia punctată la băncile care nu lucrează cu biroul de credit. Căutați mai multe oferte de la companiile de leasing din zona dumneavoastră și asigurați-vă că comparați plățile totale și limitările de kilometraj.

– Cunoașteți taxele suplimentare și/sau avansurile – În plus față de plata lunară pe care o veți plăti, va trebui să luați în considerare și taxele suplimentare pe care multe companii de leasing le adaugă. Printre acestea se numără un comision de achiziție, un comision de dispoziție și dobânzile la orice plăți restante.

– Finanțarea achiziționării unei mașini în leasing – Companiile de leasing preferă adesea să acorde credite clienților în loc să accepte un avans. Dacă doriți să cumpărați o mașină în leasing, asigurați-vă că întrebați despre opțiunea de a cumpăra mașina la sfârșitul contractului de leasing.

Sfaturi pentru a obține cea mai bună ofertă la un credit auto

– Faceți câteva demersuri pentru a găsi creditorul potrivit – Din păcate, cea mai bună ofertă pentru împrumutul auto nu vă va cădea din senin. Va trebui să faceți ceva muncă de teren pentru a găsi creditorul potrivit pentru situația dvs. specifică.

– Obțineți o preaprobare pentru un împrumut – Dacă sunteți la cumpărături pentru un împrumut auto, asigurați-vă că obțineți o preaprobare înainte de a pune piciorul în lotul unui dealer. Acest lucru vă va oferi o sumă de împrumut de bază cu care să lucrați și vă va ajuta să vă mențineți poziția în timpul negocierilor.

– Negociați reducerea ratei dobânzii – Veți putea probabil să negociați rata dobânzii pe care o primiți la împrumut.

– Negociați reducerea prețului mașinii – Este posibil să reușiți să convingeți dealerul să reducă prețul mașinii ca o modalitate de a îndulci afacerea și de a face mai probabilă o vânzare.

Indiferent de situația actuală a creditului dumneavoastră, există modalități de a vă îmbunătăți scorul și de a obține cea mai bună finanțare pentru orice vă rezervă viitorul cu bănci care nu lucrează cu biroul de credit. Aveți nevoie doar de informațiile corecte, astfel încât să puteți acționa în consecință. Ținând cont de acest lucru, si de aceste sfaturi veți obține cel mai bun credit pentru nevoile dumneavoastră.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img