sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sfidare din partea Kaufland! Compania a deschis un magazin in Piatra Neamt fara autorizatie de functionare: Politia Locala a inchis magazinul

Distribuie:

Publicat:

 

Un supermarket aparţinând unui lanţ internaţional de magazine a fost amendat, joi, de Poliţia Locală Piatra-Neamţ, cu 3.000 lei şi a fost totodată somat să îşi suspende activitatea pentru că nu are autorizaţie de funcţionare, relatează Agerpres. Potrivit presei locale este vorba despre Kaufland.

Supermarketul a fost deschis joi şi la câteva ore de la inaugurare poliţiştii locali au verificat documentele de funcţionare.

"Lucrătorii Poliţiei Locale Piatra Neamţ – Compartiment Activităţi Comerciale (…) au constatat că acesta a fost deschis fără a deţine autorizaţiile necesare pentru desfăşurarea exerciţiului comercial, în condiţiile prevăzute de lege. Din acest motiv, poliţiştii locali au sancţionat operatorul economic în cauză cu amendă în valoare de 3.000 de lei şi suspendarea activităţii până la data autorizării", se arată într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES de Poliţia Locală Piatra-Neamţ.

Reprezentanţii Primăriei Piatra-Neamţ au scris pe pagina de Facebook, pe tema acestui subiect, că "o societate sănătoasă nu poate funcţiona fără respectarea legii".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img