sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Shell intră în România şi preia 83 de birouri

Distribuie:

Publicat:

Multinaţionala Shell devine operaţională în România, după ce a preluat 83 de birouri în cadrul Mindspace Business District, pentru o perioadă de doi ani, informează un furnizor global de spaţii de lucru flexibile de tip boutique, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Mindspace, transmis miercuri AGERPRES, echipa Shell se va bucura de un spaţiu complet reamenajat care va acomoda nevoile noilor membri: o zonă privată cu acces dedicat şi o zonă privată de tip lounge, printre alte facilităţi dedicate exclusiv acestora.

De asemenea, compania va avea acces la toate celelalte beneficii oferite membrilor Mindspace, precum săli de şedinţe, cabine telefonice pentru discuţii one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale şi evenimente speciale (organizate atât în locaţii, cât şi virtual).

În plus, membrii au acces la întreaga reţea globală Mindspace şi pot lucra oriunde în lume, fără niciun cost suplimentar.

Mindspace este un furnizor global de spaţii flexibile de tip boutique, cu un portofoliu de clienţi din care fac parte companii recunoscute la nivel global, întreprinderi şi IMM-uri, care activează în 31 de locaţii, 16 oraşe şi şapte ţări din Europa şi SUA. În ultimul an, furnizorul global de spaţii de lucru a inaugurat două noi amplasamente: Mindspace La Guardia – în Tel Aviv, şi Mindspace Wanamaker – în Philadelphia.

Totodată, compania a extins filiala Mindspace Skalitzer din Berlin.

În România, Mindspace a deschis prima sa locaţie în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spaţiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se află: Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia şi Microsoft.

Royal Dutch Shell plc a fost înfiinţată în Anglia şi Ţara Galilor, are sediul în Haga şi este listată la bursele de valori din Londra, Amsterdam şi New York. Companiile Shell au operaţiuni în peste 70 de ţări şi teritorii, cu afaceri în domenii, precum: explorarea şi producţia de petrol şi gaze, producţia şi comercializarea gazelor naturale lichefiate şi a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea şi transportul de produse petroliere şi petrochimice şi proiecte de energie regenerabilă.

Shell operează cea mai mare reţea de staţii de distribuţie a carburanţilor din lume, oferind acces la peste 10.000 de puncte proprii şi la aproximativ 40.000 de puncte de acceptanţă de plată în Europa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img