vineri, 29 martie, 2024

Si-a cumparat masina din banii furati din benzinarie

Distribuie:

Publicat:

Jaf de proportii, la o benzinarie din Banat. ”Capul” operatiunii a fost casierul benzinariei. Au furat 160.000 de lei, din care au cumparat o masina. Au fost prinsi in mai putin de 24 de ore.

Jaf ca in filme la o benzinarie Petrom. Seiful a fost golit cu ajutorul unui angajat, scrie lugojinfo.ro.

Trei tineri au fost retinuti in urma unui jaf  la o benzinarie Petrom, luni noapte. Hotii au actionat mana in mana cu un angajat, casierul benzinariei, care a „uitat” deschisa usa camerei in care se afla seiful.

Fiecare dintre barbati si-au stabilit misiuni extrem de precise si au activat ca la un semn. Doi dintre ei au tinut de sase, in puncte fixe, iar un al treilea si-a pus manusi si o cagula pe cap si a patruns in statia de carburanti, unde a golit un seif.

Ideea organizarii jafului i-a apartinut casierului benzinariei Petrom de pe Calea Caransebesului, scrie lugojinfo.ro. Acesta l-a cautat pe un individ din Lugoj si i-a propus un plan, teoretic, fara cusur. S-au invoit, iar acum doua nopti au pus la cale atacul.

Casierul avea o singura sarcina: sa lase deschisa usa din spatele statiei PECO, la care aveau acces doar angajatii si care ducea la niste birouri, si sa ofere codul de acces in casa de bani. Au golit seiful de aproape 160.000 de lei.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, hotii au fost prinsi in timp record, in mai putin de 24 de ore.

Unul dintre autorii jafului a fost prins tocmai la Oradea, descoperindu-se ca imediat dupa jaf si-a cumparat cu banii furati o masina. Cei trei tineri implicati in jaf au fost retinuti, urmand sa fie prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img