marți, 16 aprilie, 2024

Si de asta a luat-o Pepe de sotie! Raluca Pastrama, cu „brigada” de fete la…

Distribuie:

Publicat:

Are o silueta de invidiat chiar si dupa sarcini, insa se pare ca Raluca Pastrama nu a mizat numai pe aspectul fizic ca sa ajunga la inima lui Pepe. Sotia artistului respecta cu strajnicie proverbul care spune ca nevasta perfecta trebuie sa fie doamna in societate, experta in bucatarie, dar si in dormitor.

Pepe si Raluca Pastrama formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai unite cupluri din peisajul monden autohton! Artistul a fost absolut vrajit de frumoasa lui sotie, care se pare ca a folosit strategii de nadejde pentru a-i ajunge la suflet si nu a mizat numai pe fizicul de invidiat.

 Tanara este femeie de casa si stie ca dragostea trece prin stomac, asa ca dupa ce a cumparat scutece pentru fetita cea mica a luat la rand raioanele cu mancare. Mezeluri, mancare gatita, paine, branzeturi – Raluca le-a analizat pe toate in detaliu.

Si pentru a se asigura ca face alegerile corecte, sotia lui Pepe si-a chemat prietenele in ajutor. Imbracata casual, Raluca Pastrama a ales cu rabdare fiecare produs, dupa ce acesta a obtinut votul final din partea fetelor, pana ce a umplut cosul de cumparaturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img