marți, 16 aprilie, 2024

Sigur nu stiai asta despre Bursucu’. Colegul lui Teo Trandafir e tata de fata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Bursucu‘, coprezentatorul lui Teo, traieste o frumoasa poveste de dragoste, insa ceea ce nu stia nimeni este ca este si… tata. Pe numele lui real Adrian Cristea, Bursucu’ si-a intrat bine in rol si se pare ca a legat o relatie extrem de frumoasa cu fetita iubitei sale. Adrian Cristea isi traieste viata privata departe de lumina reflectoarelor, incercand sa pastreze discretia asupra vietii de familie. Insa coprezentatorul lui Teo Trandafir este plin de surprize!

Bursucu’ traieste o frumoasa poveste de dragoste care dureaza de ceva ani cu o femeie care l-a vrajit iremediabil inca de la prima privire. «Am intalnit-o pe Andreea in urma cu patru ani, iar pentru mine a fost o dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut intr-un parc acvatic din Mamaia, cel mai mare din Constanta, unde eu m-am dus sa muncesc in calitate de dansator. Intamplator, ea lucra tot in acel loc. Mi-a placut de cum am vazut-o, dar eu sunt in general un tip timid si imi era un pic dificil sa o abordez. Totusi, cum era si normal, mi-am luat inima in dinti, si am facut primul pas. Am stat mai intai la discutii, apoi, la prima intalnire, am invitat-o la o cafea si am vorbit incontinuu trei ore!!! La plecare, am vrut atat de tare sa o sarut, insa ea a intors obrazul si, pana la urma, am ajuns sa o pup pe ceafa! Amintiri frumoase… Ce mai, am tot insistat pe urma sa ne vedem si, dupa o saptamana, am considerat ca este ar fi cazul sa ne acordam o sansa la o relatie. De atunci, suntem impreuna si ne consideram fericiti», povestea Bursucu’ la sfarsitul anului trecut.

Ceea ce nu se stie este ca iubita coprezentatorului lui Teo Trandafir are o fiica si ca acesta si-a asumat rolul de tata si prieten pentru fata. Se pare ca vacantele in trei sunt o obisnuinta, iar timpul petrecut alaturi de fetita este unul extrem de distractiv, Bursucu’ stiind cum sa se poarte cu fata care se vede ca este extrem de atasata de el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img