vineri, 26 aprilie, 2024

Siguranța vasluienilor este prioritatea jandarmilor în acest weekend

Distribuie:

Publicat:

În acest sfârșit de săptămână jandarmii vasluieni vor fi ca de obicei la datorie, astfel încât cetățenii să poată să-și petreacă în siguranță timpul liber.

Astfel, jandarmii vor acționa în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiștii, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea  faptelor antisociale.

În această perioadă colegii noștri vor fi prezenți pentru asigurarea măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de Festivalul Internațional de Folclor ,,Hora din străbuni”, ce se vor desfășură în municipiul Vaslui, dar și în localitatea Hoceni la activitățile organizate cu ocazia serbării zilei comunei.

Jandarmeria Vaslui recomandă tuturor participanților la evenimente să respecte măsurile de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenta 112.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img