joi, 28 martie, 2024

Simona Gherghe a oprit emisiunea cand a vazut ce avea o invitata in gura! A cerut repede un servetel si a pus-o imediat sa scuipe! Asa ceva… ce avea femeia acolo

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe a oprit emisiunea cand a vazut-o ce avea invitata ei in gura. Prezentatoarea TV nu a rezista, a cerut repede un servetel si a pus-o sa scuipe.

Simona Gherghe a avut un soc atunci cand si-a vazut invitata ca a intrat in direct mestecand guma. Prezentatoarea TV a reactionat imediat si i-a cerut femeii sa scuipe guma intr-un servetel, motivand ca asa aceasta va putea vorbi mai clar.

”Aveti o guma in gura? Vreti sa o scoateti? Haideti sa-i dam un servetel doamnei. Ca sa ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sala.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru Gherghe, care a ramas fara cuvinte cand a vazut ca iubitul femeii a cerut-o in casatorie pe aceasta in direct: ”Vreau sa vada ca ii pun inelul pe mana chiar aici, in fata tuturor. Ma lasi sa fiu tata la copii tai? L-am cumparat, surpriza, l-am tinut pitit. Nu trebuia sa o fac aicea, ci la primarie, dar am vrut sa demonstrez ca nu am luat-o din ambitie”.

Bruneta sustine ca nu i-a furat sotul surorii sale si ca intre ei e o poveste de dragoste mai veche: ”Suntem surori numai dupa mama. Inaintea surorii mele, s-a iubit cu mine. Asa am fost dintotdeauna, indragostiti. Noi am mai fost impreuna si acum vreo sapte ani. Am 6 copii. Doi sunt la centru de plasament, in Targoviste, unul la parintii mei si trei sunt cu mine. Cei de la centru au 14 si 13 ani. Ii vad o data pe lume. Nu le da voie pana la 18 ani. Eu am apelat si eu i-am dat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img