joi, 25 aprilie, 2024

Simona Gherghe nu a mai suportat si l-a facut praf pe ministrul Culturii! Vezi de la ce a pornit scandalul!

Distribuie:

Publicat:

 

Simona Gherghe l-a făcut praf pe ministrul Culturii, totul petrecându-se în toamna lui 2009, când celebra prezentatoare a fost invitată la premiera unui film, la eveniment participând și Theodor Paleologu, ministru al Culturii în acel moment.

“Astfel, vedeta Antena 1 a dat nas în nas, zilele trecute, cu ministrul culturii la premiera unui film şi a fost aşa de revoltată de atitudinea politicianului, încât i-a dedicat acestuia câteva rânduri pe blogul ei. Gherghe are trei observaţii pentru Paleologu.”, a relatat Libertatea.

Simona Gherghe l-a făcut praf pe ministrul Culturii: „E foarte urât să răspunzi la sms"

„În primul rând, spune vedeta tv, „e de prost-gust sa vii la premieră, la jumătate de oră faţă de ora anunţată pe invitaţie şi să ridici un rând întreg în picioare”. Apoi, „e foarte urât să răspunzi la sms, când regizorul vorbeşte pe scenă”, a postat Simona Gherghe pe blogul ei.

“Iar în cel de-al treilea rând, pentru că a fi ministru nu înseamnă în acelaşi timp şi a fi vreun fel de zeu, ieşit din rândul oamenilor, Gherghe nu înţelege de ce Paleologu a trebuit să vină cu ditamai limuzina până în faţa cinematografului şi să o lase aiurea, parcată pe banda de autobuz.”, s-a mai scris.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img