vineri, 29 martie, 2024

Simona Halep a fost criticata DUR: “Nu a reusit sa domine tenisul”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, criticata dur chiar inainte de debutul la Wimbledon. Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a nominalizat-o pe Simona Halep printre jucatoarele care au esuat in tentativa lor de a-si impune hegemonia in tenisul feminin, in absenta unor nume importante din circuitul WTA. Francezul de 47 de ani, care o pregateste pe Serena din 2012, considera ca actualul lider mondial, Angelique KerberSimona Halep si Garbine Muguruza au inregistrat un esec rasunator si nu au reusit sa domine circuitul feminin, desi campioane precum WilliamsMaria Sharapova,  Petra Kvitova sau Victoria Azarenka au luat pauze lungi, din diferite motive, scrie Digi Sport.

“Cred ca ultima perioada a fost foarte particulara, speciala chiar, pentru ca marile campioane au avut diverse probleme care le-au indepartat pentru mult timp de concursuri. Serena este gravida, Kvitova a fost injunghiata, Azarenka a facut un copil, Sharapova a fost suspendata pentru doping. Intre timp, nicio alta jucatoare nu a demonstrat cu adevarat ca merita sa ramana in fruntea clasamentului WTA. Acesta este adevarul. Kerber, Halep si Muguruza au esuat in tentativa de a deveni noile dominatoare”, a fost verdictul dur al lui Mouratoglou, intr-un interviu acordat italienilor de la Tennis Circus.

Antrenorul Serenei Williams insista ca americanca nu ia in calcul sa se retraga dupa ce va deveni mama. Ba mai mult, pregateste intoarcerea pe teren si tinteste alte victorii, inclusiv la turneele de Grand Slam.

Este cu adevarat fericita ca va deveni mama. Era o dorinta mai veche a ei sa aiba o familie, dar a trebuit sa o lase deoparte pentru a se ocupa de cariera. Insa nu are nicio intentie de a renunta sa joace. Chiar si acum, cand e posibil, joaca tenis in mod regulat, pentru ca vrea sa ramana competitiva si isi doreste sa se intoarca. Eu trebuie sa o ajut sa revina in top, sa inceapa cea de-a treia cariera cu obiectivul de a bate recordul de titluri de Gran Slam castigate in cariera“, a spus Mouratoglou.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img