joi, 25 aprilie, 2024

Simona Halep a urcat pe locul 2 in lume

Distribuie:

Publicat:

Serena Williams a castigat duminica seara finala turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Simona Halep in doua seturi, scor 6-3, 7-6.

Aceasta a fost a doua finala consecutiva pentru Simona Halep la revenirea in competitie dupa insuccesul de la Wimbledon, iar pentru prezenta in ultimul act la Cincinnati, care i-a permis revenirea pe locul secund in ierarhia WTA, ea a primit 585 puncte si un cec de 240.500 dolari.

“Intai vreau sa felicit campioana, pe Serena Williams.Iti doresc mult succes pentru US Open, stiu ca poti sa faci Marele Slem. Multumesc sponsorilor, copiilor de mingi, arbitrilor si publicului, pentru ca ne-a sustinut azi, asa cum a facut-o intotdeauna. A fost o saptamana si un weekend extraordinar pentru mine si ma voi intoarce si la anul. Multumesc foarte mult!”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

“Ii multumesc Simonei Halep ca a jucat un tenis atat de frumos. Este o femeie atat de puternica. A fost o onoare sa joc impotriva ei. Multumesc si echipei mele, sponsorilor si fanilor. Acesti fani ma fac sa imi doresc sa joc mereu aici”, a declarat Serena Williams dupa meci.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img