joi, 28 martie, 2024

Simona Halep candideaza si la lovitura anului in tenisul mondial

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a terminat sezonul pe locul al doilea WTA, dar a castigat topul celor mai populare jucatoare de tenis din lume. Oficialii celor de la WTA au prezentat si un top al celor mai frumoase cinci puncte castigate de catre Simona Halep in anul care se apropie de sfarsit. Oricare dintre aceste superbe lovituri poate candida chiar si intr-un top mondial al celor mai frumoase puncte din circuit in 2015.

Toronto

In partida din semifinale cu Sara Errani, in primul set la scorul de 2-0 pentru italianca, Simona a castigat un punct extrem de important la 40-40. Dupa ce a salvat miraculos o minge de langa fileu, Halep a castigat punctul cu un lob de mare efect. Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-4 si s-a calificat in finala.

Dubai

In primul tur al turneului, contra Danielei Hantuchova, tot in primul set, la scorul de 0-1, Halep a izbutit un lung de linie absolut senzational, dupa ce a recuperat incredibil o scurta de langa fileu. Simona Halep s-a impus in fata sportivei din Slovacia, scor 6-2, 6-0.

Cincinnati

In partida cu Andrea Petkovic, in turul al doilea, la scorul de 1-1 la seturi (4-6, 6-4), Simona a salvat o minge de game in startul setului decisiv cu un lob de senzatie, dupa un schimb scurt de mingi in apropierea filului. Intr-un final, Simona Halep s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-2.

Indian Wells

In setul al treilea din partida cu Carla Suarez Navarro, dupa 5-7 si 6-1, Simona a inceput foarte bine si dupa ce a castigat primul game, la 30-0 in cel de-al doilea game, Simona a demonstrat ca are o mare capacitate de efort. Desi Suarez Navarro a plimbat-o pe tot terenul, Simona a reusit un punct miraculos in cel mai bun meci din cadrul sferturilor de finala. In final, Simona Halep s-a impus in fata sportivei din Spania: 5-7, 6-1, 6-1.

Miami

Contra americancei Sloane Stephens, in ”sferturi”, Simona Halep si-a demonstrat din plin talentul. Dupa ce a castigat la pas primul set, 6-1, Simona a incercat sa rezolve meciul in al doilea set. Condusa la game-uri cu 4-5 si cu avantaj de 30-15, Halep a ajuns sa aiba minge pentru 5-5, castigata dupa un lung de linie absolut fantastic. Intr-un final, Simona Halep s-a impus in doua seturi: 6-1, 7-5.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img