joi, 18 aprilie, 2024

Simona Halep se va imuniza impotriva virusului SARS-CoV-2! “Da, sigur o sa ma vaccinez „

Distribuie:

Publicat:

Sportiva a fost infectată cu noul tip de coronavirus la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut

Ministerul Sănătății o dă exemplu pe Simona Halep, cea care a declarat că vrea să-și administreze vaccinul anti-COVID atunci când îi va veni rândul. 

Jucătoarea de tenis, Simona Halep, a trecut prin boală la finalul lunii octombrie a anului trecut, când și-a anunțat fanii că a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Aceasta a precizat, însă, că nu a avut simptome care să-i pună viața în pericol, ci a trecut ușor și cu bine peste acea perioadă. 

„Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine… vom trece prin asta împreună", le-a transmis Campioana de la Roland Garros și Wimbledon fanilor la acea vreme. 

Autoritățile din Sănătate o dau exemplu pe Simona Halep! 

Vaccinul împotriva coronavirusului este contesta de mulți români. Deși informații despre vaccinare, beneficiile sale și reacțiile adverse există, oamenii nu sunt încă convinși 100% să facă vaccinul atunci când le va veni rândul. Însă, experții avertizează că este nevoie de un minim de 80% de imunizare în rândul populației pentru a scăpa de epidemie de pe teritoriul României. 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img