joi, 28 martie, 2024

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Distribuie:

Publicat:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind scăzută sub 150-200 de metri.

Se circulă în condiţii de iarnă, fără depuneri pe carosabil, în judeţele Maramureş: DN 18-Pasul Gutâi, Bistriţa-Năsăud: DN 17-Pasul Tihuţa, Gorj: DN 67C-Rânca şi Harghita: DN 13B-Bucin.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Trafic intens este şi pe DN 4, pe sensul de intrare în Bucureşti, în loc. Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în localităţile Domneşti, Bragadiru şi Berceni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm şoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părţii carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă şi să reducă viteza, folosind frâna de motor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img