vineri, 29 martie, 2024

Situatia traficului in aceasta dimineata la ora 06:45

Distribuie:

Publicat:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 338, în zona municipiului Orăștie, județul Hunedoara, un ansamblu de vehicule a acroșat cu bena un pod, ulterior a pătruns pe sensul opus de mers și a rămas imobilizat pe carosabil. Bena ansamblului rutier este ruptă, agățată de pod. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și banda 1 pe sensul către București, dar și pe a doua bandă pe sensul către Deva. Nu sunt valori ridicate de trafic în zona, acționându-se pentru eliberarea părții carosabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea și valorile de trafic sunt normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img