vineri, 29 martie, 2024

Situatie revoltatoare! Au cumparat mii de materiale de protectie si dezinfectanti pentru a le vinde la suprapret – Galerie Foto

Distribuie:

Publicat:

Pe pagina Ministerului Afacerilor Interne a apărut o informare cu privire la o captură a poliţiştilor şi jandarmilor din Bucureşti. În urma descinderii aceştia au găsit mii de materiale de protecţie şi dezinfectanţi ce urmau să fie vânduţi la suprapreţ.

„Au vrut să profite din plin de situația actuală și au achiziționat mănuși, dezinfectant și ochelari de protecție pe care intenționau să le vândă la suprapreț.
Acum, când este atâta nevoie de astfel de materiale de protecție, unii s-au gândit că pot profita de acest lucru pentru a se îmbogăți.
Astăzi polițiștii și jandarmii bucureșteni au descins la acești indivizi unde au găsit peste 10.000 de perechi de mănuși, 9000 de măști, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și 240 de ochelari de protecție.
Produsele confiscate vor fi distribuite sistemului medical, acolo unde este atât de mare nevoie de astfel de materiale.
Speculanților le-au fost întocmite dosare penale. LE MERITAU DIN PLIN!
Update: Acțiunea este în dinamică, astfel că au mai fost confiscate 1.000 de perechi de mănuși, 4.500 de măști, 300 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și 60 de ochelari de protecție.”, se arată într-o informare a MAI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img