marți, 23 aprilie, 2024

Smoothie perfect pentru slabit

Distribuie:

Publicat:

Exista o formula perfecta pe care daca o descoperi iti va fi foarte usor sa faci zilnic cate un smoothie pentru slabit. Ca sa beneficiezi de efectele sale anti-slabire trebuie sa stii care sunt cele mai bune ingrediente pe care sa le incluzi ca sa iasa un smoothie perfect. Urmeaza aceasta formula de fiecare data si consuma zilnic cate un smoothie pentru slabit.

1. Pune in blender 1/2 cana fructe (simple sau combinate): afine, mere, banane, mango, ananas.

2. Adauga 1 cana cu lichid: apa, lapte vegetal (cocos, migdale, caju, orez, soia, ovaz), lapte degresat, suc proaspat stors de verdeturi/fructe/legume, cafea neindulcita (cu sau fara lapte), ceai verde rece.

3. Adauga 1/2 cana cu verdeturi/legume: sfecla rosie fiarta, spanac, kale, salata verde.

4. Adauga-i ceva care sa-l faca cremos! Alege una dintre aceste optiuni: 1/4 cana de iaurt grecesc, felii de banana congelate sau avocado copt.

5. Pune 1 lingurita cu miere de albine sau sirop de artar, daca preferi o bautura mai dulce. De asemenea, poti sa renunti la dulce si sa pui zeama de lamaie.

6. Alege intre scortisoara, ghimbir, cacao sau extract de vanilie din care sa adaugi o jumatate de lingurita.

7. Adauga superalimente 1-2, in functie de ce ai la indemana: seminte de in macinate, seminte de chia, spirulina, pulbere matcha, pudra din seminte de canepa, pudra de acai, nuci crude, fulgi de ovaz.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img