vineri, 29 martie, 2024

SMURD-ul vasluian a tras pe dreapta!

Distribuie:

Publicat:

Trei dintre cele sase ambulante SMURD din Vaslui au tras pe dreapta deorece s-au defectat si nu le pot fi efectuate reparatiile pe motiv ca nu mai exista un contract de service.

Doua autospeciale medicale de interventie de tip B si una de tip C, cea din urma dotata cu terapie intensiva mobila, nu pot raspunde solicitarilor din pricina unor defectiuni tehnice. Problema este ca nici nu pot fi reparate deoarece, de la 1 ianuarie 2016, nu mai exista un contract de service cu vreo firma specializata.

UPU-SMURD este in subordinea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui care sustine ca procedura de licitatie pentru atribuirea unui serviciu de reparatii a ambulantelor este inca in desfasurare. “Noi nu facem nimic altceva decat respectam procedura de licitatii, conform Ordonantei 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica. O firma a castigat licitatia, insa a aparut o contesttie si, pana la solutionarea acesteia, stam cu ambulantele trase pe dreapta”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.
Procedura de finalizare a licitatiei va mai dura cel putin o luna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img