joi, 28 martie, 2024

Soția cântărețului Ne-Yo a depus actele de divorț. Crystal Renay îl acuză pe artist că a înșelat-o timp de 8 ani și ar avea un copil cu una dintre amante

Distribuie:

Publicat:

Despărțirea dintre cântărețul Ne-Yo și soția lui este oficială. Crystal Renay a depus actele de divorț, la câteva zile după ce l-a acuzat public de infidelitate. Partenera starului susține că acesta a înșelat-o timp de 8 ani, cu mai multe femei. De asemenea, îl acuză că are un copil, născut recent, dintr-o relație extraconjugală.

Crystal Renay, soția lui Ne-Yo, a înaintat actele de divorț. Cea care i-a fost parteneră de viață până acum cântărețuului a decis să pună capăt căsniciei, după ce ar fi aflat că starul o înșeală de 8 ani, cu mai multe femei.

Cântărețul Ne-Yo, în proces de divorț, după ce și-ar fi înșelat soția timp de 8 ani

Renay a depus actele de divorț luni, potrivit Us Weekly. În documente se arată că cei doi soți s-au separat în data de 22 iulie 2022. Mamă a trei copii, Renay a menționat că „are dreptul la divorț, pe baza faptului că mariajul este distrus iremediabil, fără speranță de reconciliere” și că știe că artistul „a comis adulter”.

De asemenea, în documente, încă soția lui Ne-Yo susține că acesta are un copil minor cu amanta lui. Renay a cerut custodie fizică primară a celor trei copii pe care îi au împreună și custodie legală comună. Totodată, antreprenoarea cere pensie alimentară temporară și permanentă.

Cu câteva zile în urmă, Renay mărturisea pe Instagram că „l-a împărțit” pe muzician cu mai multe femei, fără să știe, timp de 8 ani.

„Să spun că am inima frntă este puțin. Să mi se ceară să stau și să accept este nebunie curată. Mentalitatea unui narcisist. Nu o să mai mint publicul sau să pretind că asta e ceva ce nu e. Mă aleg pe mine, aleg fericirea, sănătatea și respectul meu. Am câștigat trei copii frumoși din asta, dar în rest sunt doar ani pierduți și durere.”, a scris Crystal Renay, pe Instagram.

Reacția cântărețului

Cei doi s-au logodit în 2015 și s-au căsătorit în 2016, iar patru ani mai târziu au fost la un pas de despărțire, pentru prima dată. După anunțul recent al soției, Ne-Yo a oferit primele declarații cu privire la această temă.

“Pentru copiii noștri, familia mea și pentru mine o să lucrăm la aceste provocări în spatele ușilor închise. Probelmele personale nu sunt făcute sp fie discutate în spații publice. Vă cer să mă respectați pe mine și pe familia mea în această perioadă.”, a scris Ne-Yo pe Twitter.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img