miercuri, 24 aprilie, 2024

Soacra lui Pitbull Atodiresei a vrut să aibă parte de senzații tari în vacanță, dar s-a ales cu capul spart: “Fața nu mai mi se vedea de sânge”

Distribuie:

Publicat:

Anda Ghiță a trecut prin clipe dificile în Turcia, în timp ce era plecată într-o escapadă cu familia, la malul mării. Soacra lui Pitbull Atodiresei s-a lovit puternic la cap, după ce a căzut de pe skijet.

"Fața nu mai mi se vedea de sânge"

Anda Ghiță a vrut să aibă parte de o experiență de neuitat în Turcia, însă totul s-a terminat dezastruos. Vedeta a dorit să se plimbe cu skijetul pe Marea Egee, dar nu a luat în calcul posibilitatea unei accidentări.

Așadar, frumoasa brunetă a tăiat cu viteză valurile cu puternica ambarcațiune, sfârșind cu o rană destul de mare la cap, în urma unei căzături în apă.

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, soacra celebrului luptător a mărturisit că s-a ciocnit grav cu capul de skijet în momentul când a vrut să iasă la suprafață și s-a ales cu semne serioase de pe urma acestei experiențe neplăcute: "Eu nu am avut nicio intenție rea.

Nu erau valuri, chiar era o mare liniștită. N-am vrut să impresionez. La mine a fost lovitura prostului. Ceea ce făceam aici era o plimbare chiar foarte liniștită, în comparație cu alte plimbări pe care le-am făcut pe marea noastră. Chiar am vrut să fiu foarte liniștită, pentru că nu am vrut să mă ud la păr, nu am vrut să cad în apă, pentru că Marea Egee este mai sărată decât a noastră, și atunci te mai ustură ochii, nasul.

A fost o mică căzătură, dar mai bine săream mult mai departe de skijet, decât lângă el, pentru că, în momentul în care eu am ieșit cu capul la suprafață, exact colțul și cu toba de eșapament m-au lovit. În frunte colțul de la skijet și toba mi-a făcut o gaură deasupra buzei. Mie fața nu mai mi se vedea de sânge.", a declarat vedeta, în acea apariție tv.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img