vineri, 29 martie, 2024

Soarta lui Mihai Vizitiu, agentul care l-a impuscat in cap pe nepotul fostului sef de la rutiera Vaslui

Distribuie:

Publicat:

 

Agentul de politie din cadrul Biroului Rutier Vaslui, Mihai Vizitiu, cercetat in prima instanta pentru uciderea din culpa a lui Adrian Munteanu, soferul fugar pe care l-a impuscat in cap, a fost pus sub acuzatia de omor de procurorii Parchetului General.

 

Potrivit anchetatorilor, politistul ar fi trebuit sa prevada deznodamantul tragic in momentul in care a indreptat arma catre sofer.

 

Mihai Vizitiu este la aceasta ora judecat sub control judiciar, si ii este interzis sa mai profeseze pana la solutionarea procesului si nici nu are voie sa paraseasca tara.

 

Agentul a contestat masura controlului judiciar dispusa de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti si prelungita, mai apoi, de Tribunalul Vaslui. Curtea de Apel Iasi este instanta decisiva in privinta masurii luata fata de inculpat.

 

Reamintim faptul ca Adrian Munteanu in varsta de 26 de ani a fost impuscat mortal in cap de catre politistul Mihai Vizitiu, in ziua de 15 martie 2018. Tanarul, cu antecedente in regimul circulatiei rutiere si permisul de conducere suspendat, a fost urmarit de agentul Mihai Vizitiu care l-a prins de umar, iar la scurt timp arma i s-a descarcat, impuscandu-l in cap pe acesta.

Victima era nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, subcomisarul Iulian Munteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img