marți, 16 aprilie, 2024

Soc in Poiana Brasov: Syda ar fi sarit sa il bata pe Gigi Becali!

Distribuie:

Publicat:

Fostul ginere al lui Traian Basescu, Bogdan Ionescu, zis "Syda", ar fi sarit sa il bata pe Gigi Becali intr-un restaurant din Poiana Brasov, scrie Cancan.

Potrivit Cancan, incidentul ar fi avut loc cu doar doua zile inainte de Revelion, intr-un hotel de lux din Poiana Brasov. Pentru ca s-a despartit de fosta iubita Maria Grigoriu, Syda ar fi mers in restaurantul hotelului de lux pentru a-si ineca amarul, iar la un moment dat acolo ar fi aparut si Gigi Becali.

Finantatorul FCSB s-ar fi dus la masa unde statea Syda pentru a lua un scaun si, din cate se pare, in momentul in care l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-ar fi putut abtine si ar fi avut o replica acida la adresa fostului ginere al lui Basescu. Scandalul dintre cei doi ar fi inceput dupa ce Becali i-ar fi replicat lui Syda: ”Daca fostul tau socru dadea amnistia cand trebuia, eu nu stateam atata timp in inchisoare”, mai noteaza sursa citata.

Imediat ce ar fi auzit vorbele finantatorului FCSB, Syda, care ar fi fost la momentul respectiv sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi sarit sa il bata pe Gigi Becali. Sursa citata mai scrie ca Syda si Becali au fost cu greu calmati de cativa oameni ce se aflau in restaurant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img