vineri, 26 aprilie, 2024

Soc in showbiz! Manelista care a profitat de muschii lui Iancu Sterp se marita! Detalii incredibile despre relatia vedetei

Distribuie:

Publicat:

Ieșită nu cu mult timp înainte dintr-o relație, Roxana, manelista care a impresionat lumea cu formele ei, a acceptat să devină mireasa unui tânăr care, de ani buni, se chinuiește să devină celebru.

Mai exact, Roxana Stancu se va căsătorit cu Cristian, un bărbat care, pare-se, a descoperit tot ce are nevoie manelista pentru a face fericită. Iar zilele trecute, vedeta și-a luat prin surprindere fanii și cunoscuții, anunțând că peste două luni va deveni mireasa lui Crsitian, Roxana Stancu părând de-a dreptul fericită în brațele acestuia.

De altfel, pare-se, relația lor are deja câteva luni, iar Roxana Stancu și Cristian sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut pe platourile de filmare, iubirea lor fiind una care a depășit mici probleme, cum ar fi faptul că există o diferență de câțiva ani între ei și manelista are deja un copil, un băiețel, destul de mare. Cu toate acestea, de la începutul anului, de când se iubesc ei, de fapt, lucrurile s-au așezat cum trebuie, amicele manelistei dezvăluindu-ne că Roxana Stancu este mai îndrăgostită ca niciodată.

”Roxana și Cristian se potrivesc de minune, se completează și când vorbesc. Chiar dacă ea, de ceva vreme, nu mai activează în lumea muzicii așa cum o făcea înainte și a preferat să se dedice în totalitate relației cu iubitul, este fericită până peste poate”, ne-a spus o amică de-ale frumoasei Roxana Stancu.

Roxana Stancu s-a folosit de Iancu Sterp

 

Înainte de a participa la Survivor, pe vremea când era concurent la ”Puterea Dragostei”, Iancu Sterp a fost folosit ca actor de Roxana Stancu, la ultimul hit pe care l-a scos aceasta în lumea manelelor. Pe atunci, Roxana a profitat la maximum de Iancu Sterp. Mai exact, Iancu Sterp, fost concurent de la ”Puterea Dragostei”, iar acum finalist la Survivor,  a fost nevoit să apară în ipostaze cât se poate de fierbinți. Cu toate acestea, deși Iancu Sterp stătea mai mult dezbrăcat în videoclipul manelistei Roxana Stancu, nu parea deloc deranjat. Nu de altceva, dar cântăreața este o adevărată bombă sexy, blondina Roxana Stancu având un corp pentru care unele fotomodele ar face crimă.

SURSA: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img