vineri, 29 martie, 2024

SOCANT! Chestorul Camerei Deputatilor, Mircea Draghici, amenintat in ziua motiunii

Distribuie:

Publicat:

Chestorul Camerei Deputatilor, Mircea Draghici, care este si trezorier al PSD, a declarat, vineri, ca in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura a fost amenintat prin sms ca nici el, nici sotia nu vor sfarsi bine daca motiunea va trece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mircea Draghici, chestor al Camerei Deputatilor si trezorier al PSD a explicat, vineri, intr-o conferinta de presa, la sediul PSD Arges, cum a primit amenintari telefonice inaintea votului motiunii.

„Am primit un sms, imediat ce primul ministru Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze, de pe un numar de telefon necunoscut, in care mi se spunea: << Felicitari presedintelui partidului; in foarte scurt timp Sorin Grindeanu va triumfa. Stiu ca veti fi alaturi de dumnealui>>. Am incercat sa sun pe acel numar sa vad cine este. Era fara semnal sau inchis. N-am bagat in seama un astfel de sms dupa care, inainte de motiunea de cenzura, chiar in buza inceperii activitatii motiunii de cenzura, stiut fiind faptul ca sunt chestorul Camerei si ca de multe ori particip direct la inmanarea bilelor de vot, dar am fost si cel care a dat rezultatul la motiunea de cenzura la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu (…) probabil cineva s-a hotarat sa imi dea un sms de pe acelasi numar de telefon prin care mi s-a spus ca dosarele mele de pe justitie si al sotiei mele sunt in mainile lor si ca ele vor avea un rezultat nefast in cazul in care motiunea de cenzura va trece. Cu alte cuvinte, copiii nu or sa-si mai vada parintii, iar bunicii sunt mult prea in varsta pentru a creste acesti copii, asa ca trebuie sa ne gandim bine la ce facem”, declarat, vineri, Mircea Draghici.

Intrebat de jurnalisti daca va face plangere penala, Draghici a precizat ca se va ocupa avocatul sau de aceasta situatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img