sâmbătă, 20 aprilie, 2024

SOCANT! La 18 ani a vrut sa MOARA dupa ce iubita i-a spus ADIO! Acest tanar din Iasi se zbate intre viata si moarte dupa ce si-a pus streangul la gat – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 18 ani a ajuns sa se zbata intre viata si moarte dupa ce a incercat sa se sinucida • Ieri-dimineata, bunica baiatului l-a gasit pe acesta cu streangul la gat, fara suflare, si a facut tot ce i-a stat in puteri pana sa ajunga medicii • Povestea este de-a dreptul infioratoare si toti cred ca asupra acestei familii este aruncat un blestem

Un tanar in varsta de 18 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a vrut sa se sinucida. Ieri-dimineata, in jurul orei 10:00, Teodor C. in varsta de 18 ani, din comuna Raducaneni, a incercat sa-si puna capat zilelor. Tanarul s-a nascut la Arad, insa dupa ce mama lui a decedat, s-a mutat la bunica de pe tata, din localitatea ieseana Raducaneni.

De la patru ani bunica s-a ocupat de cresterea sa, iar tatal lucra in Franta pentru ca tanarului sa nu-i lipseasca nimic. Sambata, Teodor se pare ca s-ar fi certat cu prietena sa dupa ce aceasta l-ar fi anuntat ca vrea sa puna punct relatiei dintre ei.

"Eu de dimineata am mers pana in centru. Cand m-am intors, l-am gasit dormind pe Teo. Am zis ca ma duc pana la Biserica… eu merg in fiecare duminica. Am stat cateva minute la slujba, dar parca cineva ma tot trimitea acasa. Cand am ajuns, am vazut patul gol, banii si telefonul lui pe masa… M-am dus in magazie si l-am gasit spanzurat", a spus Maria, bunica tanarului.

Femeia a inceput sa tipe si a fost auzita de una dintre nurorile ei. "Am auzit ca a inceput sa tipe si m-am dus sa vad ce e. L-am vazut ca era spanzurat cu un fular. Am luat un cutit ca sa tai fularul, dar mi s-a facut rau… Au venit vecinii de pe aici si l-au dat jos. Eu am sunat la salvare si prin telefon mi-au spus ce sa-i facem… L-am apasat pe spate… nu respira", a spus matusa baiatului.

 

Iubita l-a adus in pragul sinuciderii

Imediat dupa apelul la numarul unic de urgente 112, un echipaj medical a fost trimis la Raducaneni. Odata ajuns, a inceput manevrele de resuscitare, iar dupa aproximativ 20 de minute tanarul a fost stabilizat. Ulterior acesta a fost transportat la Spitalul "Sfantul Spiridon" in coma.

Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele acestuia de supravietuire. Bunica lui spune ca o fata l-ar fi adus in pragul mortii. "El vorbea cu o fata din Arad. Mi-a spus ca s-a certat cu ea. A spus ca el o iubeste foarte mult, iar ea vrea sa se desparta de el. De sambata dimineata nu a mai mancat nimic, era foarte suparat. Nu m-am gandit ca poate face asa ceva. Si mama lui s-a spanzurat cand el avea patru ani… Chiar nu stiu ce sa ma mai fac… Nu mai pot. Nici nu i-am spus lui tata-su. Este in Franta la munca, este bolnav… mi-e frica sa nu pateasca ceva", a completat femeia.

Tanarul care se zbate acum intre viata si moarte era cunoscut in sat drept o persoana foarte linistita si timida. "El era la locul lui, nici nu prea iesea din casa. Nu stiu ce o fi fost cu el, eu am inteles ca s-a certat cu iubita lui. Acum sa dea Dumnezeu sa se faca bine… A fost mai slab de fire, ce sa spun", a declarat un vecin de-al familiei.

 

Tatal lui Teodor, plecat in Franta, i-a construit baiatului o casa in Raducaneni pentru ca acesta sa aiba cele mai bune conditii. Teodor este elev in clasa a XI-a la Liceul "Lascar Rosetti" din Raducaneni.

Sambata, dupa ce s-a certat cu iubita lui, Teodor si-a schimbat poza profilului de Facebook. Tanarul a postat o fotografie destul de stranie, cu o padure, probabil din cauza tristetii. Politistii ieseni au deschis in acest caz o ancheta pentru a stabili intreaga situatie de fapt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img