vineri, 19 aprilie, 2024

SOCANT! O femeie ar fi fost ARSA DE VIE dupa ce doctorii S-AU GRABIT sa o declare MOARTA

Distribuie:

Publicat:

O femeie ar fi fost arsa de vie dupa ce doctorii s-au grabit sa o declare moarta. Groaznicul incident ar fi avut loc in India. Potrivit presei locale, Rachna Sisodia, o tanara in varsta de 24 de ani, a ajuns la spital cu febra si dureri abdominale, scrie realitatea.net.

Ea a ramas internata si medicii au facut tot ce au putut, dar dupa doua zile i-au declarat decesul. Cauza mortii a fost stop cardio-respirator, cauzat de sindromul respirator acut sever.

Sotul a ridicat trupul tinerei si, dupa o scurta ceremonie, toata lumea a mers sa asiste la incinerare. In vreme ce trupul era incinerat, un martor prezent la fata locului a observat ca „moarta” misca si a tras-o din flacari.

Tanara nu dadea semne de viata, iar totul era oricum prea tarziu: trupul avea arsuri pe 70% din suprafata. Sotul a decis totusi sa nu continue incinerarea si a trimis corpul la spital pentru o autopsie.

Descoperirea a fost socanta: in traheea si plamanii tinerei au fost descoperite particule de funingine, dovada ca aceasta respira in timpul incinerarii.

Politia a deschis o ancheta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img