vineri, 29 martie, 2024

SOCANT! Un adolescent din Iasi si-a gasit mama cu gatul taiat in bucatarie si a sunat la 112. Ce a urmat depaseste orice limita!

Distribuie:

Publicat:

• In prag de Anul Nou, o mama din Iasi a cazut secerata de o lovitura de cutit • In penultima zi din an, un adolescent a sunat la 112 si a cerut ajutorul dupa ce si-a gasit mama cu gatul taiat • Femeia a fost transportata imediat la spital, iar cel care a vrut sa o ucida a ajuns pe mana politistilor • In cauza a fost deschis un dosar penal, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt

 

Un adolescent din Iasi a trecut prin clipe de cosmar inainte de Revelion. Baiatul, in varsta de 17 ani, avea sa-si gaseasca mama intr-o balta de sange, chiar in bucataria casei in care locuia. Pe data de 30 decembrie 2018, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte ca o femeie sangereaza puternic in zona gatului.

Un echipaj medical a ajuns imediat la casa acestei familii din comuna ieseana Ciurea. Dupa ce i-au acordat primul ajutor Gabrielei B., in varsta de 38 de ani, medicii au transportat-o de urgenta la spital.

La fata locului au ajuns si oamenii legii care au deschis o ancheta. Din cate se pare, pe data de 30 decembrie, femeia se afla acasa impreuna cu sotul si cu cei doi copii. La un moment dat, un prieten de familie a venit in vizita si l-a luat la plecare pe unul dintre copii. Ulterior, femeia a ramas in casa cu sotul si cu unul dintre copii. 

—->> CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img