joi, 28 martie, 2024

Sofer baut la Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita,au depistat la controlul de frontiera un barbat care conducea un ansamblu de vehicule, desi consumase bauturi alcoolice.

Miercuri, 20 ianuarie, in jurul orei 01.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru a intra in tara, conducand un ansamblu de autovehicule format dintr-un autocamion si o remorca, ambele inmatriculate in Romania, cetateanul roman Vladislav T., in varsta de 35 ani.

“In timpul controlului efectuat, lucratorii nostri au constatat ca Vladislav T. emana o puternica halena alcoolica.
A fost solicitata prezenta unui echipaj al Serviciului Politiei Rutiere Husi, care i-a efectuat cetateanului testul alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat.”a declarat Irina Mirica,purtator din cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Barbatul a fost condus la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii  alcoolemiei, dar acesta a refuzat categoric.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de refuzul ori sustragerea conducatorului unui vehicul de a se supune prelevarii de mostre biologice necesare in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img