miercuri, 24 aprilie, 2024

Soferul Anamariei Prodan a rupt tacerea! Adevarul despre bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Distribuie:

Publicat:

In urma cu o zi au aparut noi imagini cu bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Cei doi fac acum demersuri pentru a-si dovedi nevinovatia, iar spatiul public a fost asaltat cu filmulete din timpul altercatiei! Antrenorul si impresara nu se aflau singuri in acel moment, ci alaturi de un alt barbat!

În imagini se poate vedea foarte clar cum mașina lui Reghe este parcată pe trotuar, iar cei doi protagoniști vin chiar în fața casei Anamariei, discutând. Ana și Reghe poartăă o discuție destul de aprinsă, iar la un moment dat lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Laurențu Reghecampf vrea să plece chiar în mijlocul discuției, Anamaria Prodan trage foarte un pic de el pentru a-l ține pe loc pentru că nu terminase de discutat, moment în care antrenorcul o lovește pe fosta lui soție.

Impresara mărturisise, după incidentul de la Snagov, că și șoferul ei ar fi fost agresat de Reghecampf, iar imaginile făcute acum publice de Realitatea.net par momentan să susțină această afirmație.

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a dezvăluit Anamaria Prodan, după incident.

Bărbatul susține că ar fi fost și el snopit în bătaie de Laurențiu Reghecampf și că Anamaria Prodan a încercat să fugă de loviturile antrenorului, dar că nu a reușit să scape din mâinile acestuia.

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei. 

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale… suntem ca națiune fără identitate.

Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm „interlopi” și ne e frică de „vedete”. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a declarat șoferul Anamariei Prodan, în pentru Realitatea.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img