joi, 25 aprilie, 2024

Sofia Vergara, la un pas de a fi obligată de instanță să rămână gravidă cu fostul logodnic. Pare scenariul unui film, dar e cât se poate de real

Distribuie:

Publicat:

Sofia Vergara, despărțire parcă desprinsă din scenariul unui film! A fost la un pas să fie obligată de instanță să aibă copii cu fostul partener de viață.

Sofia Vergara este una dintre cele mai cunoscute actrițe la nivel mondial. A făcut furori cu aparițiile ei în mai multe producții cinematografice de succes, dar, de departe, cei mai mulți fani o cunosc după interpretarea ei din serialul „Modern Family”.

Se spune că uneori viața bate filmul, iar asta a trăit-o pe pielea ei vedeta internațională, care a fost pusă într-o situație incredibilă, parcă desprinsă din una dintre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului. 

Ani de zile aceasta a format un cuplu cu Nick Loeb, relația lor fiind una destul de controversată și care, în cele din urmă, s-a sfârșit. Totuși, pe parcursul anilor petrecuți împreună, actrița și fostul ei logodnic au recurs la o fertilizare in vitro şi şi-au îngheţat doi embrioni.

Planurile lor de a deveni mamă șitată s-au dus pe apa sâmbetei, după ce Sofia Vergara și-a găsit fericirea la brațul lui Joe Manganiello, în 2014. Ei bine, fericirea ei și a noului partener de viață nu a fost ușor de digerat pentru Nick Loeb, care a dat-o pe fosta lui iubită în judecată în 2015! 

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img