joi, 28 martie, 2024

Solicitarea de ULTIMA ORA a Presedintelui Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis solicita Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale.

“Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata!

O democratie solida este una in care majoritatile nu abuzeaza de drepturile lor doar pentru ca detin, vremelnic, puterea. Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale. Romania are doar de pierdut din prelungirea acestei situatii care a scos zeci de mii de romani in strada”a scris presedintele Klaus Iohannis pe Facebook.

Ministerul Justitiei organizeaza, luni, o dezbatere publica privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, la care sunt asteptate peste 200 de persoane. Dezbaterea are loc la o zi dupa ce aproximativ 100.000 de oameni au protestat in mai multe orase din tara si strainatate, dintre care jumatate in Bucuresti, impotriva proiectelor de gratiere si modificare a Codului Penal. O noua demonstratie a fost anuntata, pe Facebook, pentru luni dimineata, in fata Ministerului Justitiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img