vineri, 19 aprilie, 2024

Solutie moderna pentru cuperoza

Distribuie:

Publicat:

Cuperoza se refera la roseata pielii si nu este o problema grava, insa poate deveni stanjenitoare. Cuperoza se poate tine sub control cu un tratament modern. Desi dispozitia de a produce acea inflamatie tipica la nivelul tenului nu dispare permanent, eritemul (roseata) se poate reduce si tine sub control extrem de bine prin tratamentul cu lumina intens pulsata combinata cu un tratament local adecvat.

Acest tratament are in spate o serie de studii clinice care confirma rezultatele bune ale acestei tehnologii, iar in Germania, Colegiul Medicilor a inclus lumina intens pulsata in lista de tratamente acceptate pentru aceasta afectiune, in conditiile in care specialsitii acestia erau extrem de reticenti la tratamente cu IPL sau Laser, pe care le considerau ca facand parte din categoria tratamentelor cosmetice.

Tot IPL-ul trateaza si ridurile fine, acneea sau petele solare si de batranete, stimuland productia de colagen si elastina, vitale pentru un ten sanatos si revigorat. Cu rezultate evidente de la prima sedinta, rejuvenarea faciala pe baza de IPL te ajuta sa scapi de complexele care te-au facut sa investesti atat de mult in produse scumpe de ingrijire faciala, cauzandu-ti, adesea, senzatia de ten incarcat si neplacut la atingere.

Traim in secolul vitezei, cu planuri date peste cap pe ultima suta de metri, cu intalniri neprevazute, cu foarte putin timp liber dedicat pasiunilor. Fii mereu pregatita pentru neprevazut, cu zambetul pe buze si cu o piele care sa emane sanatate si frumusete;) Nimeni  nu trebuie sa stie de asul tau din maneca: tratamentele inovatoare cu IPL

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img