vineri, 26 aprilie, 2024

Sora Nataliei Mateut, show pe plaja! Alexandra e mai frumoasa ca niciodata

Distribuie:

Publicat:

Puțini însă știu că Natalia Mateuț are o sora mai mică, cel puțin la fel de senzuală și, în ultima vreme, extrem de activă pe conturile ei de socializare, loc în care își înnebunește fanii – deloc puțini – cu fotografii care mai de care mai senzuale.

Atât Natalia, cât și Alexandra, par să fie foarte atente la felul în care arată. Dacă Natalia a apelat însă, pentru un plus de imagine, la implanturi cu silicon, Alexandra nu s-a grăbit să facă același lucru, ea preferându-se naturală. Cu toate acestea, de ceva vreme totuși, Alexandra și-a ”revizuit” atitudinea și, acum, este mai sexy ca niciodată.

Astfel, deși este mai mică de înălțime că Natalia, Alexandra e la fel de sexy că sora ei, știind cum să își pună în valoare sex-appeal-ul, postările ei de pe conturile de socializare fiind pline de fotografii cu ea în cele mai senzuale ipostaze cu putință. Evident, majoritatea sunt în costume de baie, care mai de care mici mici, imaginile cu pricina punându-i în evidență, din plin, formele perfecte pe care le are.

COTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img