joi, 28 martie, 2024

Sorana Carstea, despre victoria superba de la Australian Open

Distribuie:

Publicat:

Sorana Carstea a vorbit despre succesul superb obtinut miercuri dimineata in fata ibericei Carla Suarez Navarro, favorita numarul 10 de la Australian Open.

Sorana a afirmat ca a obtinut aceasta victorie deoarece a respectat cu strictete planul de joc.

“M-a derutat un pic vantul, care batea din toate directiile. Altfel, consider ca am facut un meci bun. Am respectat planul si am fost disciplinata. Desi am inchis meciul in doua seturi eram pregatita si pentru decisiv. Zic eu ca sunt intr-un moment bun in care lucrurile merg asa cum ne dorim eu si antrenorul”, a spus Sorana, citata de Adevarul.

In ceea ce priveste meciul urmator cu Alison Riske, Sorana a mentionat ca se asteapta la o confruntare dificila.

“In tenisul de acum nimic nu mai e greu si nimic nu mai e usor. Orice jucatoare din primele 100 poate face o surpriza. Diferenta la cele din fata e ca ele au consistenta de care vorbeam, din experienta, din valoare. Ele stiu sa lupte si se agata de orice minge chiar si atunci cand jocul nu prea le merge”, a adaugat Sorana.

Totodata, Sorana a dat detalii si despre starea sa medicala.

“Umarul e sub control, ca sa zic asa. Voi avea probleme la el toata viata, dar fac recuperare, ma tratez. Serviciul e cat de cat ok, fata de ce am patimit sunt foarte bine”, a completat Sorana.

Sportiva din Targoviste s-a impus la capatul unui meci spectaculos, pe care l-a dominat in mare parte. Scorul a fost 7-6 (1), 6-3.

Aceasta este a doua mare surpriza de la Australian Open 2017, dupa eliminarea Simonei Halep in primul tur.

In faza urmatoare, Sorana se va duela cu americanca Alison Riske, ocupanta locului 42 WTA. Partida va avea loc cel mai probabil vineri dimineata, la o ora ce nu a fost stabilita momentan.

Prin calificarea in turul trei, Sorana si-a egalat cea mai buna performanta la Australian Open, reusita in 2012 si 2013.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img