vineri, 29 martie, 2024

Sorana Cirstea sare la ‘gatul’ Simonei Halep: Romania NU sta in Simona

Distribuie:

Publicat:

Sorana Cirstea a declarat, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, ca "Romania nu sta in Simona Halep", care rateaza meciul cu Canada din cauza unei accidentari, si ca poate face "3 echipe de Fed Cup".

"Romania poate face trei echipe de Fed Cup, Romania nu sta in Simona Halep. Avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa jucam cu echipa pe care o avem. Toata lumea spune ca putem face trei echipe de Grupa Mondiala la Fed Cup, ceea ce e incredibil. Cred ca ne-am tras una pe alta, iar in momentul asta tenisul feminin romanesc trece printr-o perioada excelenta si va continua mult timp de acum inainte. Nu am avut niciodata in istoria tenisului romanesc atatea fete in top 100 si de o valoare asa de buna. Nu stiu de ce tenisul merge asa de bine dintr-o data, pentru ca, am spus, nu ne-a ajutat nimeni, ne-am tras una pe alta. Pot sa zic ca Romania are noroc pentru ca nu a facut prea multe pentru noi (n.r. – jucatorii de tenis)", a spus Cirstea inaintea plecarii spre Cluj-Napoca, scrie agerpres.ro.

Ea a mentionat ca Romania este clar favorita in meciul cu Canada.

"Pe hartie este un meci abordabil in care pornim favorite si in mod normal ar trebui sa castigam fara probleme. Insa niciun meci nu seamana cu altul, mai ales in Fed Cup unde valorile se egalizeaza. Dar e clar ca pornim cu prima sansa. Sper sa fie un hard mai rapid la Cluj, pentru ca e suprafata mea preferata. Dar eu ma adaptez usor si cred ca vor fi probleme. Pentru mine e prima oara cand merg la Cluj, nu am fost niciodata. Dar toata lumea mi-a spus ca e o atmosfera incredibila acolo si ca sala e plina mereu. Sper sa castigam primele trei meciuri si sa mergem mai departe", a precizat Sorana Cirstea.

Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei, Sorana Cirstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu), si capitanul nejucator Florin Segarceanu au plecat, marti, de pe Aeroportul Henri Coanda spre Cluj-Napoca.

Desi initial a fost convocata, Simona Halep, numarul doi mondial, a anuntat ca nu va juca pentru echipa de Fed Cup din cauza faptului ca nu este recuperata complet dupa accidentarea de la Australian Open. Echipa Romaniei intalneste Canada in zilele de 10 si 11 februarie in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img