vineri, 19 aprilie, 2024

Sorin Oprescu l-a RECLAMAT pe medicul din arest la Ministerul Sanatatii

Distribuie:

Publicat:

Sorin Oprescu a facut trei plangeri referitoare la modul in care este tratat in arest. Edilul a reclamat-o pe doctorita de la cabinetul Arestului central la Ministerul Sanatatii, la Colegiul Medicilor si  la conducerea Policlinicii MAI “Dr. Kretzulescu”, pe motiv ca nu respecta recomandarile medicilor Spitalului Universitar si ii pune viata in pericol. Oprescu a iesit, joi, din arest, fiind internat la Institutul Oncologic.

Sorin Oprescu a fost internat, joi dupa-amiaza, la Institutul Oncologic, urmand ca vineri sa efectueze o investigatie computer tomograf, la Centrul Oncologic de Diagnostic si Tratament Fundeni. Sorin Oprescu va sta internat, sub paza, intr-o rezerva din clinica de chirurgie toracica a Institutul Oncologic Bucuresti, au mai spus sursele citate.

Doctorita de la cabinetul Arestului central a fost reclamata de avocatii lui Sorin Oprescu la Ministerul Sanatatii, la Colegiul Medicilor si la conducerea Policlinicii MAI “Dr. Kretzulescu”, pe motiv ca nu respecta recomandarile medicilor Spitalului Universitar, iar de la momentul externarii edilului refuza noi controale in cazul acestuia.

Potrivit unor surse juridiciare, avocatii lui Sorin Oprescu s-ar fi plans ca doctorita s-ar opune aplicarii recomandarilor facute de medicii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) pe motiv ca starea lui Sorin Oprescu ar fi buna.

Totodata, sesizarea se refera si la faptul ca din 29 septembrie, cand Oprescu a fost externat, aceasta s-ar fi opus efectuarii de noi analize la unitati medicale, asa cum se recomanda in raportul comisiei de la SUUB.

Potrivit surselor citate, avocatii ar fi reclamat si faptul ca lui Oprescu nu i se asigura regimul alimentar recomandat bolilor sale si cer cenducerii Centrului Medical “Kretzulescu” sa lamureasca aceasta situatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img