miercuri, 24 aprilie, 2024

Sotia lui Christian Sabbagh are probleme cu sarcina! Jurnalistul a facut marturisiri: “Bebelusul este putin nervos“

Distribuie:

Publicat:

Christian Sabbagh va deveni pentru a treia oara tatic, sotia lui, Iulia, este insarcinata in trei luni si va aduce pe lume un baietel. Jurnalistul a marturisit ca  sotia lui nu are o sarcina prea usoara, fatul ii creeaza ceva probleme.

“Da, o sa fiu tata de baiat, un lucru minunat! Bine, e minunat sa fii tata in general, nu conteaza daca este fetita sau baiat, sanatos sa fie! Dar da, baiatul va duce numele mai departe si cu siguranta se va numi Christian jr. Poate va duce mai departe si meseria, va iubi si isi va dori sa devina jurnalist, cine stie?

Sotia mea are stari si stari. In seara aceasta ar fi vrut sa fie prezenta aici, (n.r.: la Gala), insa bebelusul este putin nervos si agitat si ii transmite starile mamei. Eu ma gandesc sa plec cat mai repede acasa pentru ca la 5 dimineata trebuie sa pornesc spre Olt, unde am alte activitati de realizat alaturi de Directia Generala Anticoruptie”, a declarat Christian Sabbagh pentru wowbiz.ro.
Cristian Sabbagh, pe mana medicilor esteticieni

Tot mai multi barbati din showbiz-ul romanesc au ajuns sa apeleze la diferite interventii estetice. Este si cazul lui Cristian Sabbagh, care este constient ca meseria pe care o are necesita o atentie deosebita la modul in care se prezinta in fata telespectatorilor. Jurnalistul a ales sa isi faca implant de par si a tinut sa fie cat se poate de transparent si sa le spuna fanilor.

„La soare ne vom putea uita la tine Ba! Hai, succes la infrumusetare! Postezi sa vad si diferenta!”, „Iti statea bine si asa, nu era nevoie de implant. Bafta! Intoarce-te sanatos langa fetele tale”, „O sa-ti cantam Pe umeri pletele-i curg rau. Bafta!”, „Felicitari barbatilor care se respecta!”, „Nu e frumos ceea ce e frumos, e frumos ceea ce-ti place. O zi faina”, i-au scris fanii lui Cristian Sabbagh.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img