vineri, 19 aprilie, 2024

Sotia lui Horia Brenciu, prima declaratie dupa ce artistul l-a prezentat pe fiul adoptat: ”Toma nu e sange din sangele meu!”

Distribuie:

Publicat:

Horia Brenciu si sotia lui, Alice, au facut un pas pe care putini oameni au curajul sa-l savarseasca. Cei doi parteneri au decis sa-si mareasca familia, asa ca au adoptat un baietel, pe care artistul l-a prezentat public dupa doi ani si jumatate.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste, care este incununata cu cele patru minuni care le lumineaza viata. Artistul si sotia lui au decis sa-si mareasca familia, asa ca pe langa cele doua fiice ale producatorului TV si una rezultata in timpul casniciei, cei doi au adoptat un baietel pe care l-au tinut secret timp de doi ani si jumatate.

Dupa ce Brenciu l-a prezentat public pe Toma, sotia acestuia a raspun cu un mesaj emotionant in care spune totul despre baietelul care le-a completat existenta.

”Toma… nu e sange, din sangele meu. E suflet din sufletul meu. Tu stii!”, a scris Alice Dumitrescu Brenciu pe o retea de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img