joi, 18 aprilie, 2024

Sotia lui Kamara a facut videochat cu acordul lui: «A castigat 10.000 de dolari intr-o luna!»

Distribuie:

Publicat:

Oana Kamara nu isi mai poate ascunde secretul rusinos. Sotia artistului facea videochat de pe vremea cand lucrurile in casnicia cu solistul nu erau la final. Colega de munca a brunetei a facut dezvaluiri despre mariajul celor doi si a subliniat ca chiar Kamara i-ar fi dat ideea sa mearga la studioul de videochat, unde o aducea uneori el.

Casnicia lui Kamara este pe butuci, dar se pare ca problemele lor sunt mult mai vechi si nu sunt cauzate neaparat de infidelitatile din ultimele luni. Lucrurile s-ar fi deteriorat cu mult timp inainte, cand nevoita sa se intretina, Oana s-a apucat de videochat. Colega ei a facut dezvaluiri despre cum a inceput sotia lui Kamara sa faca sex virtual contra cost si cati bani a castigat din asta.

"Prima luna de munca a facut 10.000 de dolari. Au fost si fete care au plecat dupa o zi sau doua, pentru ca spuneau ca este foarte greu. Ei, sincera sa fiu cred ca ii si placea. Uneori o aducea chiar el. El a pus videochat-ul intr-o lumina. Niciun barbat din lumea asta nu trebuie sa-si lase nevasta sa faca asa ceva! Este o lume urata si este prostitutie virtuala. O sustin pana mor. Ea spunea ca ca nu este asa. O data ce ai avut contact sexual chiar si printr-un monitor e tot prostituti, sex contra cost. Eu nu cred ca fata asta s-a dus de bine, pentru ca nu-i lipsea nimic si era super fericita!", a declarat Anca, la Antena 1. 

De altfel, zilele trecut reporterii de la "Xtra Night Show" au surprins-o pe Oana in fata blocului unde functioneaza acest studio de videochat la care ea inca se pare ca lucreza. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img