vineri, 19 aprilie, 2024

Sotia lui Mihai Gadea poate castiga Exatlonul fara probleme! Agatha a participat deja la o competitie unde a alergat, a inotat si a pedalat peste 7 ore, fara oprire!

Distribuie:

Publicat:

Prietenii sunt convinsi ca sotia lui Mihai Gadea poate castiga Exatlonul fara probleme. Agatha participa de cativa ani la triatlon, o competitie sportiva extrem de dura

 La urmatoarea editie a competitiei din Republica Dominicana, sotia lui Mihai Gadea poate castiga Exatlonul fara probleme. Agatha participa de cativa ani la competitii de triatlon, care includ probe de inot, atletism si ciclism.

Sotia lui Mihai Gadea poate castiga Exatlonul fara probleme. Agatha a participat la un concurs dur in Muntenegru

Zilele trecute, Agatha Gadea a participat la un concurs de triatlon din Muntenegru, acolo unde a inotat 1,2 kilometri, a pedalat 90 de kilometri si a alergat 21 de kilometri, timpul inregistrat fiind de 7 ore si 20 de minute. „Bravo, cu asa calitati poti castiga Exatlonul”, i-a transmis un amic.
Sotia lui Mihai Gadea poate castiga Exatlonul fara probleme: „Greu, frumos, de neuitat”

La ce rezistenta fizica are, sotia lui Mihai Gadea poate castiga Exatlon fara probleme. „Greu, frumos, de neuitat”, a spus Agatha dupa competitia din Muntenegru. "Sunt increzatoare pentru ca pot sa recunosc cine sunt, ceea ce am facut si sa ma iubesc pentru cine am devenit. In orice loc te-ai duce, acela devine o parte din tine”, a mai spus Agatha despre ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img