vineri, 29 martie, 2024

Sotia lui Stefan Stan este insarcinata! Anuntul facut in direct

Distribuie:

Publicat:

Ștefan Stan și Simona au făcut marele anunț în direct, la Teo Show. Simona este însărcinată în 3 luni și este în culmea fericirii."Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie", a spus soția lui Ștefan Stan.

"Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume", a declarat Ștefan Stan, fericit că urmează să devină tătic.

Gestul emoționat făcut de Ștefan Stan pentru soția lui

De la burlacul convins la familistul fericit nu a fost decât un pas pentru Ștefan Stan, care, recent a făcut un gest incredibil pentru soția lui.

La numai două luni de la căsătoria civilă, Ștefan Stan și frumoasă lui soție, Simona, au fost surprinși, de paparazzii WOWbiz.ro, singuri-cuc într-o sală de cinema dintr-unul dintre mall-urile din București. Cel mai probabil, artistul a închiriat sala doar pentru ei, având în vedere aglomerația specifică Sărbătorilor de iarnă…

În anul ce tocmai se încheie, burlacul vesel de altădată a trecut printr-un proces de transformare profundă. Surprinzător sau nu, gestul romantic făcut de artist pentru cea mai importantă femeie din viață lui vine după o serie de evenimente care i-au marcat existența, unele care, poate pe alții, i-ar fi pus pur și simplu la pământ.

Ștefan Stan a vorbit despre persoanele care i-au marcat viața

După o activitate profesională prolifica, în care fosta voce numărul 1 a României a avut foarte multe proiecte și concerte susținute atât în țara, cât și peste hotare în prima jumătate a anului 2019, Ștefan Stan a trecut prin momente cumplite, suferind cea mai grea pierdere pe care un om o poate avea… moartea mamei sale. Într-un live exclusiv, cântărețul avea să spună, în premieră pentru WOWbiz.ro, și ce trăiri a avut în acele momente, unele de o sensibilitate aparte.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img