vineri, 29 martie, 2024

Sotia persoanei decedate la Stanilesti, in genunchi in fata primarului Tofan, reprosandu-i ca nu l-a lasat in pace – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Scene dramatice s-au petrecut vineri, 9 aprilie, in comuna vasluiana Stanilesti . Acolo unde un barbat de 61 de ani, si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe un stalp, direct cu capul de betonul rigolei de pe marginea drumului . Cetateanul, un localnic cunoscut de oameni, lucra la firma fiului primarului Gabisor Tofan, iar conform celor de la ITM Vaslui, acesta nu avea forme legale de munca, practic muncea la “negru”. Cei de la ITM Vaslui vor concluziona dupa inspectia de la fata locului si vor atentiona organele de ancheta penala. Dupa acest eveniment extrem de tragic, 2 fiice aflate in Franta, au aflat ca au ramas orfane de tata , iar sotia indurerata nu se poate linisti stiind ca de acum va trebui sa isi petreaca viata fara cel ce ii era sot si confident .

 

Lucra in conditii minime de siguranta , iar casca in mod sigur a lipsit !

 

 Bărbatul s-a prăbușit de la câțiva metrii, izbindu-se violent cu zona capului de rigola de pe marginea drumului 

Bejan.N, barbatul care si-a pierdut viata la Stanilesti, lucra de o viata pe stalpi si se simtea foarte bine cand facea acest lucru . Decedatul si primarul Gabisor Tofan, se cunoșteau de o viata de om . Vineri, a fost o noua zi obisnuita de lucru, cu scara cu multe sarme prinse pe ea si cu hamul improvizat, care si el era tot cu sarma legat intr-o incheietura . Ceasul rau, pisica neagra, conform martorilor acesta s-a prabusit de pe scara si aici s-a incheiat viata sa. CE ESTE CURIOS? Este faptul ca imediat dupa ce barbatul s-a prabusit la pamant, prima oara, cei din jurul lui au luat scara si hamul si le-au mutat la vreo 50 de metri de locul unde acesta a cazut. Au fost aduse inapoi in momentul cand politistii criminalisti au sosit la fata locului, au montat scara intr-un loc in care unele vorbe ar spune ca aceasta nu ar fi putut fi ridicata . Insa de acest lucru ne va lamuri inspectorii ITM Vaslui daca isi vor face corect treaba si nu se vor lasa influentati de partidul politic al primarului Tofan .

 

Sotia celui decedat, in fata primarului Gabisor Tofan, intrebandu-l de ce nu l-a lasat in pace.

Barbatul cazut de pe un stâlp la Stanilesti, s-a stins in ciuda eforturilor depuse – FOTO

Asa cum puteti observa in imaginile de mai sus, sotia celui decedat a venit intr-un suflet la locul producerii evenimentului, fiind socata de faptul ca sotul sau este intr-o ambulanta si nu il poate vedea . L-a zarit insa pe primarul Gabisor Tofan, aflat la fata locului, moment in care s-a dus la el si i-a reprosat faptul ca “ de ce nu l-ai lasat in pace”, cel mai probabil in prisma faptului ca cel decedat ar fi vrut sa se retraga ,iar edilul l-ar fi rugat sa mai lucreze pentru firma fiului sau, insa fara forme legale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img