joi, 18 aprilie, 2024

Sotul Natasei Raab a murit. Actrita este devastata de durere: «Vreau sa mor si eu!»

Distribuie:

Publicat:

Actrita Natasa Raab, cunoscuta publicului si din reclamele in care o interpreteaza pe Coana Chiva, trece prin momente de cosmar. Sotul sau, medicul Val Gutul, a murit sambata (14 septembrie). Anuntul trecerii in neefiinta a fost facut chiar de Natasa Raab.

Actrita Natasa Raab este la capatul puterilor dupa moartea sotului ei. Cunoscuta publicului din reclamele la iaurt in care o interpreteaza pe Coana Chiva, vedeta este devastata de durere. Dupa ce a facut anuntul pierderii sotului ei, actrita a primit nenumarate mesaje de condoleante.

”Am ramas singura, Doamne. Sotul meu, prietenul de o viata, m-a lasat a nimanui. Vreau sa mor si eu. Avea doar 66 de ani”, a scris Natasa Raab.

Actrita continua sa publice mesaje pe reteaua de socializare, in care isi exprima durerea.

Sotul Natasei Raab suferea de cancer la vezica

Actrita povestea ca partenerul ei avea grave probleme de sanatate. „Sotul meu are un cancer de vezica urinara. E foarte greu cand ai un pacient medic, pentru ca nu e usor sa-l «prostesti» sa faca ce vrei tu. El spune ca stie mai bine ce e bine si cum e bine sa faca. Dar sa speram ca, daca-si face tratamentul, va fi bine”, ne declara Natasa Raab anul trecut.

Cei doi au  37 de ani de casnicie si se iubesc la fel ca la inceput. Actrita, care joaca la Teatrul National din Craiova, nu si-a ascuns nici ea problemele de sanatate, mai ales ca din aceasta cauza nu au avut niciodata mostenitori. „Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 16 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie. Imediat dupa aceea a venit moda cu inseminarile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini”, povestea actrita in 2017 la “Premiile Gopo”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img